Weekaanbieding


Neem ook eens een kijkje op :

 www.rokskerstpakketten.nl


Denk vooruit eet meer fruit                                                                                                                                                                                                                                         Aanbieding !!! 2,5 kg appels en peren 1,50 euro 

Het is weer Stoofperen tijd !!!  

Deze week slechts 1,25 p/kg (wk 46)

 

Appelbeignets proeven !!

09-12 kerstmarkt Fijnaart

15-16-17 Dec. wintervestingsdagen Willemstad

31-12 in onze streekwinkel

meer info zie nieuws .

 

Ook interesse in de

Roksfruitbox


 

scroll naar knop werkfruit


                                                                                             

 
 

Spaaractie

Klik hier voor de actie!

Werkfruit

Klik hier voor meer informatie over fruit op uw werk!

Kerstpakketten

Klik hier voor meer informatie over kerstpakketten

Bezoekersteller

Vandaag3
Gisteren21
Week96
Maand400
Alles41501
Evenementen

Kom het beleven en proef!

  • Het gehele jaar:ev-1

Januari t/m december en alleen tijdens de openingstijden van onze streekwinkel kunt u wandelen door onze boomgaard (vaste wandelroute met belevingsborden) en genieten van de belevenissen op ons fruitbedrijf. Voor groepen vanaf 8 personen kunt u een arrangement boeken incl. koffie met 'n stuk heerlijk appelgebak vooraf en een glas heerlijk puur appelsap na afloop. De fruitteler zal u onderweg op wat bijzondere punten wijzen en zal uw vragen beantwoorden.

 


  • April:ev-2

Bloesemdag met wandeling door de in bloei staande boomgaard waar de bijen druk aan het werk zijn om de bloemetjes te bestuiven. De teler zal u er alles over vertellen. Verder zijn er proeverijen in onze winkel en voor de kinderen rijdt de StreekwinkelExpress zijn rondjes door de boomgaard.

 

 


  • September:ev-3

Zelf je appels plukken op de APPELPLUKDAG. Beleef eens een dagje uit in de boomgaard en ervaar zelf het plukken van appels. Met voor de kinderen o.a. de StreekwinkelExpress die door de boomgaard rijdt, springkussen, speurtocht, imker en een roofvogelshow. Kortom, een dagje uit op het fruitbedrijf dat je een keer moet beleven!

 

 


  • Augustus, september en oktober:ev-4

Zelfplukarangementen met onder andere wandelingen door de boomgaard, onder het genot van heerlijke appeltaart en puur appelsap. Pluk je appels zelf!